Berczeli Szilvia
vagyok,elektro-és szakkozmetikus, sminkes, speciális testkezelõ.

Azért döntöttem a kozmetikai pálya mellett, mert problémás bõröm miatt gyakori vendég voltam a szépségszalonban, és hónapról hónapra megtapasztaltam, milyen csodálatos ez a munka. Hogyan lehet kezelésekkel rendbe hozni a bõrt, apró változtatásokkal, szemöldökszedéssel, formázással, sminkeléssel elõnyösebb külsõt varázsolni,vagy akár a rendszeres bõrápolás mellett jó néhány évet letagadni!

Már kozmetikus tanuló koromban is az vonzott, hogyan tudom kiemelni a nõi szépséget, esetleg változtatni azon, ami nem elég elõnyös az arcon,kezelni a bõrproblémákat,tanácsot adni otthoni arcápolásra...
Akkor vagyok elégedett, amikor látom a boldogságot a nõk szemében, hogy a kozmetikai megoldások által bizony õk is tudnak szebbek lenni, mint amilyennek gondolták magukat. Célom,hogy vendégeim a minõségi szolgáltatások igénybevétele alatt mind testi,mind lelki felüdülést nyerjenek,mindig elégedetten távozzanak, és visszatérjenek . Rendszeresen járok tanfolyamokra, továbbképzésekre, kozmetikai bemutatókra,kiállításokra.

Folyamatosan bõvítem készülékparkomat, hogy kedves vendégeimnek a leghatásosabb szolgáltatást tudjam nyújtani, kiemelkedõen magas színvonalon.
A mai gazdasági helyzetet figyelembe véve folyamatos akciókkal és ajándékokkal próbálom segíteni vendégeimet,hogy a szépségápolás ilyenkor se kerüljön háttérbe.

He felkeltettem érdeklõdésed szolgáltatásaimmal,kérlek keress meg,és legyél Te is vendégem!